هزینه همه گیر برای آسیا و اقیانوسیه 81 میلیون شغل است و ممکن است 25 میلیون نفر دیگر را در فقر فرو برد – RT Business News
سازمان بین المللی کار (ILO) دریافته است که حدود 81 میلیون نفر در سال جاری کار در سراسر آسیا و اقیانوسیه را از دست داده اند ، زیرا همه گیری Covid-19 آشفتگی در بازار کار منطقه ایجاد کرده است.
بدنه سازمان ملل متحد در جدیدترین گزارش خود پیش بینی کرده است که نرخ بیکاری منطقه ای ممکن است در سال 2020 بین 5.2 تا 5.7 درصد باشد ، در حالی که در سال گذشته 4.4 درصد بود. ILO گفت ، تقریباً همه اقتصادها سال به سال در سطح اشتغال کاهش داشته اند.
“Covid-19 ضربه سختی به بازارهای کار منطقه وارد کرده است ، حمله ای که تعداد کمی از دولت های منطقه آماده مقابله با آن بودند” Chihoko Asada Miyakawa ، دستیار مدیر کل ILO و مدیر منطقه ای آسیا و اقیانوسیه در بیانیه ای گفت. “سطح پایین پوشش تأمین اجتماعی و ظرفیت نهادی محدود در بسیاری از کشورها کمک به شرکت ها و کارگران را که دوباره روی پای خود قرار می گیرند دشوار کرده است.”
بحران ویروس کرونا منجر به کاهش گسترده ساعات کاری شده و بر معیشت میلیون ها نفر تأثیرگذار بوده و جوانان و زنان بیشترین آسیب را دیده اند. براساس این گزارش ، سهم جوانان در کاهش اشتغال کلی بین سه تا 18 برابر بیشتر از سهم آنها در کل اشتغال بوده است.
ادامه مطلب
همه گیری نه تنها از نظر جنسیت و سن بلکه در کشورهای مختلف منطقه نیز تأثیر نامتناسبی داشته است. شکاف جغرافیایی توسط آسیای جنوبی هدایت می شود ، جایی که سطح اشتغال تقریباً 50 میلیون نفر یا حدود هفت و نیم درصد در مقایسه با خط پایه قبل از بحران کاهش یافته است. همچنین بیشترین افت درآمد کارگران را به خود دیده است.
تخمین زده می شود که در شرق آسیا 16 میلیون شغل از بین برود و پس از آن آسیای جنوب شرقی با 14 میلیون شغل از دست رفته و جزایر اقیانوس آرام با کاهش 0.5 میلیون شغل روبرو هستند.
ساعات کمتری به طور قابل توجهی باعث کاهش حقوق در سراسر آسیا و اقیانوسیه شد. ILO تخمین می زند که درآمد نیروی کار در ماه های ژانویه تا سپتامبر به میزان 9.9 درصد کاهش داشته باشد که این رقم به 3.4 درصد از بین رفتن تولید ناخالص داخلی (GDP) می رسد.
این سازمان هشدار داد ، با میلیونها نفر كمتر كار و یا اصلاً بیكار ، منطقه ممكن است با فقر فزاینده ای روبرو شود. بین 22 میلیون تا 25.4 میلیون نفر “می تواند به تعداد افراد فقیر اضافه شود” در این گزارش آمده است که به این معنی است که آنها با کمتر از 1.90 دلار در روز زنده می مانند. بنابراین ، تعداد کل افراد فقیر در منطقه آسیا-اقیانوسیه در سال جاری به 94 تا 98 میلیون نفر افزایش می یابد.
“مانند شوک های قبلی ، تعداد زیادی از کارگران به فقر رانده شده اند” ILO در این گزارش گفت. این گزارش افزود که بدون اقدامات حمایتی برای آسیب پذیرترین افراد ، “اقتصاد ، کارگران و بنگاه های اقتصادی منطقه در تلاشند تا از بحران بازگردند و به سمت رشد فراگیر پیشرفت کنند.”
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید