عراق نمی خواهد از معامله OPEC + معاف شود زیرا صادرکنندگان نفت نزدیک به محدود کردن محدودیت تولید هستند – RT Business News
بغداد همچنان می خواهد بخشی از توافق نامه بین کشورهای اوپک و متحدان تحت رهبری روسیه باشد زیرا توافق تاریخی نفتی ابزاری موثر در تقویت بازار انرژی فلج شده توسط ویروس کرونا است.
روزنامه دولتی الصباح به نقل از احسان عبدالجبار ، وزیر نفت ، اظهار داشت: عراق ترس از افزایش تولید ممکن است باعث سقوط دوباره قیمت نفت شود ، معافیت از این توافق نامه را درخواست نکرد. این بیانیه گزارش های قبلی را که ادعا می کرد دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک ، که اغلب به دلیل بیش از حد تولید خود مورد انتقاد قرار گرفته است ، رد می کند و می خواهد از سهمیه اوپک آزاد شود.
الصباح روز یکشنبه گزارش داد که وزیر انتظار دارد قیمت های نفت در ابتدای سال آینده به حدود 50 دلار برسد در حالی که تقاضای جهانی برای این کالا بهبود ملایمی خواهد داشت.
همچنین در rt.com
اوپک + به رغم افزایش قیمت ها احتمالاً کاهش نفت موجود را طولانی می کند – رسانه ها
این بیانیه در حالی صادر می شود که گروه موسوم به OPEC + در حال انجام مذاکرات غیررسمی برای تصمیم گیری در مورد آینده کاهش تولید نفت خام است. امضاکنندگان قرار بود از ماه ژانویه مهار محدود کنند ، اما اکنون انتظار می رود که تولید جهانی را 7.7 میلیون بشکه در روز برای دو یا سه ماه دیگر محدود کنند. این گروه قرار است هفته آینده تصمیم نهایی را اعلام کند.
به گزارش تاس به نقل از دو منبع در سازمان ، بزرگترین تولیدکنندگان معامله OPEC + ، روسیه و عربستان سعودی ، قبلا توافق کرده اند که این توافق برای سه ماهه اول 2021 طولانی شود. طبق گزارشات ، طرفین اکنون باید روی جزئیات خاص و سازوکار تمدید کار کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید