طلا با سقوط دلار پس از آنکه ترامپ محرک را امضا کرد ، به اوج یک هفته رسید – RT Business News

قیمت دلار پس از امضای قرارداد بسته محرک ویروس کرونا توسط رئیس جمهور دونالد ترامپ در روز دوشنبه ، 1.3 درصد رشد کرد.
هر اونس فلز زرد در ساعت 11:38 صبح به وقت گرینویچ 1،876.10 دلار در هر اونس معامله شد. شمش قرار است اولین سود ماهانه از ماه جولای را ثبت کند. در کل سال 2020 ، طلا از اوج صعود ارز ایالات متحده در مارس و همچنین از محرک های مالی و پولی بی سابقه بهره مند شده است.
“تنها چیزی که در حال حاضر به طلا کمک می کند این است که دلار پایین تر است و بازده آن خیلی بالاتر نیست” جورجت بوئل ، تحلیلگر ABN Amro به رویترز گفت ، افزود: “ما فصل تعطیلات داریم و نقدینگی وجود ندارد.”
در همین حال ، شاخص دلار در برابر رقبا 0.3 درصد افت کرد و به پایین ترین سطح یک هفته ای افتاد و جذابیت شمش برای سایر دارندگان ارز را برداشت. “حتی بدون محرک اضافی ، طلا می تواند بالاتر برود … امضای ترامپ [on the stimulus bill] آخرین نقطه خطر عمده برای بازار گاو نر بود ، “ گفت جفری هالی ، تحلیلگر ارشد بازار در OANDA.
به گفته تحلیلگران ، طلا به عنوان یک پرچین در برابر تورم مشاهده می شود که احتمالاً ناشی از اقدامات محرک بزرگ است.
“قیمت طلا زودتر از 1800 دلار در هر اونس حمایت می کرد و به زیر میانگین متحرک 200 روزه منتقل شد و اکنون دوباره بالاتر است – بنابراین حداقل تا ابتدای سال 2021 خوش بینی بیشتری به چشم انداز می دهد” گفت بوئل.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید