صادرکنندگان روسیه مانند ترس Covid-19 باعث افزایش بازار غلات شدند ، اما اکنون سبزیجات ممکن است قطعه قطعه و قطعه قطعه شوند – RT Business News
Coronavirus بازارهای جهانی را مهار کرد ، اما برای تولید کنندگان غلات مانند روسیه ، این درد با افزایش قیمت ها کاهش یافت. خبرهای بد بیشتر در این افق است ، زیرا کمبود نیروی کار ناشی از ویروس ، عرضه میوه و سبزیجات را تهدید می کند.
همه گیر Covid-19 باعث کندی اقتصادی در سراسر جهان شد و قیمت نفت و بسیاری کالاهای دیگر را به سقوط آزاد فرستاد. قیمت دانه در برابر این روند به شدت پیش رفت و در نیمه دوم ماه مارس افزایش یافت و مشاهدات در روسیه را موجب شد که کربوهیدرات ها از هیدروکربن ها با ارزش تر هستند.
این یک رونق اقتصادی غیرمنتظره برای روسیه ، صادر کننده گندم شماره یک جهان ، به دنبال آن ایالات متحده ، کانادا و استرالیا بود.
قله پشت ماست
تولیدکنندگان گندم روسی به لطف کاهش ارزش روبل ، که پیشنهادات خود را بیش از حد رقابتی نگه داشته بود ، در این دوره کوتاه رشد ، دست برتر را به دست آوردند. اما بازارهای جهانی غلات در هفته اول آوریل دوباره رشد کرده و اکنون به نظر می رسد که تثبیت شده است. تحلیلگران صنعت به RT می گویند بعید است که قیمت ها در هفته ها و ماه های آینده افزایش یابد.
“اوج عقب است [us]، “ گفت: اولگ سوخانوف ، رئیس میز دانه در انستیتوی مطالعات بازار کشاورزی. ماه بعد ، او اشاره کرد ، “جهان اسلام ماه مبارک رمضان را مشاهده می کند. خریداران اصلی گندم در خاورمیانه و آسیا ملتهای مسلمان هستند. تجارت از طرف آنها در ماه مه کم خونی خواهد بود. “ زیرا ماه رمضان مستلزم روزه گرفتن سخت در ساعات نور روز است.
سوخانوف افزود: وی انتظار دارد روند نزولی قیمت ها طی چند ماه آینده ، که معمول برای این زمان از سال است ، باشد. تنها علت احتمالی ناپایداری در صورتی است که هوا در برداشت یکی از کشورهای تولیدکننده تأثیر بگذارد.
ترس بی اساس است
آندری سیزوف ، رئیس مشاوره کشاورزی SovEkon ، گفت: افزایش قیمت مارس در واقع تا حدودی توسط این بیماری ایجاد شده است. تقاضا در حالی افزایش یافته است که مردم کشورهای مبتلا به ویروس ، محصولات خود مانند ماکارونی را در آماده سازی قرنطینه های طولانی فرا گرفته بودند.
افزایش قیمت ها ترس از اینکه دولت روسیه سهمیه صادراتی محدودکننده را معرفی کند ، وجود دارد. پس از آن که تحقق نیافت ، فشار کاهش یافت. سهمیه 7 میلیون تنی بین آوریل و ژوئن ، که هفته گذشته اعلام شد ، بسیار بالاتر از میزان فروش روسیه در مدت مشابه سال گذشته به خریداران خارجی است.
سیزوف گفت ، بازارهای ذرت و سویا تا حدودی تحت تأثیر نگرانی ها مبنی بر اینکه قفل شدن Covid-19 ممکن است بر بنادر اصلی تأثیر بگذارد ، اما تاکنون هیچ نشانی از این امر وجود نداشته است.
مراقب توت فرنگی و گوجه فرنگی باشید
به طور کلی ، این بیماری همه گیر در بازارهای غلات تأثیر عمده ای نداشته است ، سیزوف خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که به نظر می رسد این کار بر روی کارهای پر کار مانند برداشت انواع توت ها ، گوجه فرنگی ها و برخی از سبزیجات دیگر تأثیر داشته باشد.
“با توجه به اینکه می توانید از یک ماشین کاشت استفاده کنید ، به دست های زیادی نیاز ندارید.” سیزوف به RT گفت. “ممکن است چند نفر با یک میدان بزرگ سر و کار داشته باشند. اما تعداد کمی از مردم نمی توانند زمینه پر از انواع توت ها را انتخاب کنند. “
کارگران فصلی که معمولاً در کاشت و برداشت مشغول فعالیت هستند ، اکنون عملاً در محاصره هستند و قادر به سفر به مزارع نیستند – که ممکن است در سایر مناطق کشورها یا حتی سایر کشورها باشد. علاوه بر این ، کار واقعی معمولاً مستلزم نزدیکی بیشتر از مقررات مقرر در مورد “دوری اجتماعی” است.
وی گفت: “با کمبود نیروی کار ناشی از قرنطینه ، برخی از محصولات بدون برداشت باقی می مانند در حالیکه بخشی که برداشت می شود هزینه های بیشتری خواهد داشت. عرضه جهانی کاهش می یابد و قیمت های جهانی افزایش می یابد ، “ سیزوف پیش بینی کرد. “من فکر نمی کنم کمبود جسمی وجود داشته باشد ، اما امسال افزایش چشمگیر قیمت وجود خواهد داشت.”
برای اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید