بیماری همه گیر Covid-19 حراج ماهی سال نو در توکیو را ترک می کند بدون جنگ مناقصه فک و خریدهای پرهزینه – RT Business News

این حراجی که هر ماه ژانویه در بازار ماهی اصلی توکیو ، تویوسو برگزار می شد ، تحت الشعاع بیماری همه گیر ویروس کرونا قرار گرفته است ، که قیمت ماهی تن را کاهش داده است و این رویداد را به دلیل بخشهای خوشمزه خود بدون جنگ مناقصه نشان می دهد.
گرانترین ماهی فقط 10 درصد از بزرگترین صیدهای سال گذشته در بزرگترین بازار ماهی توکیو را به خود اختصاص داد ، زیرا صاحبان رستوران ها به سختی نیاز به رقابت برای بزرگترین ماهی دارند ، زیرا غذاخوری ها مجبور هستند در خانه بمانند.
گرانترین ماهی آن روز ، یک عدد کبود با ارزش 208 کیلوگرم (459 پوند) که در سواحل منطقه شمالی آئوموری صید شده بود ، فقط به مبلغ 20.84 میلیون ین (202000 دلار) فروخته شد.
در سال 2020 ، یک عدد آبی 276 کیلوگرمی با قیمت 1.8 میلیون دلار فروخته شد که دومین بالاترین قیمت ثبت شده است. آن را کیوشی کیمورا ، تاجر سوشی معروف به ‘پادشاه تن ماهی’ خریداری کرد. وی در سال 2019 برای یک ماهی 278 کیلوگرمی رکورد 3.1 میلیون دلار پرداخت کرد.
کیمورا گفت که باید امسال خویشتن داری کند زیرا همه گیری Covid-19 تأثیر منفی زیادی بر رستوران ها و سایر مشاغل داشت.
“من امسال به بالاترین پیشنهاد نرفتم زیرا این زمان کنترل خود است. فکر نمی کردم که این بار رفتن به جشن مناسب باشد. “ کیمورا به خبرنگاران گفت.
رسانه های محلی گزارش دادند ، امسال گرانترین ماهی تن به طور مشترک توسط یک عمده فروش مشهور به نام Yukitaka Yamaguchi ، مهمان مکرر تلویزیون که رستوران های بزرگ سوشی را تأمین می کند و یکی از برترین تجارت های غذایی ژاپن خریداری شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید