ادعاهای بیکار ایالات متحده به دلیل قفل شدن کروناویروس بالای 22 میلیون نفر است – RT Business News
وزارت کار آمریكا گزارش داد كه 5.245 میلیون نفر دیگر از آمریکایی ها هفته گذشته مطالبات بار اول را برای بیكاری ارائه كردند. شماره های جدید شامل پیمانکاران مستقل و سایر افرادی است که قبلاً واجد شرایط دریافت مزایا نبودند.
این افزایش بیکاری در ایالات متحده در طی یک ماه گذشته را به بیش از 22 میلیون نفر می رساند ، و تقریباً همه سودهای شغلی را از زمان بحران مالی سال 2008 از بین می برد. رکورد قبلی برای مطالبات اولیه بیکاری در زمان رکود بزرگ زیر 700000 بود.
اکنون بیکاری ایالات متحده به 16 درصد رسیده است که بدتر از بحران مالی است.
درحال! ادعاهای اولیه بیکاری ایالات متحده در هفته تا 11 آوریل 5.25 میلیون نفر در هفته افزایش یافت. تلفات شغلی جمع آوری شده در طی چهار هفته در حال حاضر با 22 میلیون سرسام آور است. pic.twitter.com/uEQg7HMwhI
– jeroen blokland (jsblokland) 16 آوریل 2020
تعداد مطالبات بیکار برای هفته منتهی به 11 آوریل نشان دهنده افت دو هفته گذشته است. در هفته منتهی به 4 آوریل ، بیش از شش میلیون ادعا مطرح شد که نسبت به رکورددار هفته گذشته 6.867 میلیون افت کمی داشت.
برخی از تحلیلگران پیش بینی می کنند که تعداد ادعاها به طور پیوسته از روند نزولی از اوج های قبلی در هفته های آینده شروع می شود ، در حالی که برخی دیگر می گویند در زمان پیش رو نیز سنبله های بیشتری وجود دارد.
“این شبیه به تمام کشور است که در اثر طوفان مورد اصابت قرار گرفته است.” جیسون رید ، معاون رئیس دارایی دانشگاه نوتردام ، به گاردین گفت. “و ما نمی دانیم چه موقع طوفان در حال عزیمت است.”
فدرال رزرو ایالات متحده این هفته گزارش داد كه تولید صنعتی 5.4 درصد در ماه مارس كاهش یافته است زیرا كار در كارخانه های تولید خودرو ، هواپیما و سایر کالاها برای محافظت از كارگران در برابر شیوع تاج ویروس متوقف شده است.
این شدیدترین روند کاهشی یک ماهه از سال 1946 است ، هنگامی که صنایع آمریکایی برای پایان دادن به تولید جنگ از کالاهای جنگی به کالاهای مصرفی پس از پایان جنگ جهانی دوم در حال توقف بودند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید