آژانس سازمان ملل هشدار می دهد که جهانگردی جهانی با بدترین رکورد مواجه است – RT Business News

سازمان جهانی جهانگردی سازمان ملل متحد (UNWTO) پیش بینی کرده است که گردشگری بین المللی امسال به اندازه 70 درصد کاهش یابد. این امر باعث می شود بزرگترین سقوط در جهانگردی از زمان آغاز سوابق در دهه 50 میلادی آغاز شود.
دبیرکل آژانس گردشگری سازمان ملل متحد ، زوراب پولولیکاشویلی به روزنامه هندلزبلات گفت که وضعیت در بخش آسیب دیده به کورو ویروس می تواند 110 میلیون شغل در سراسر جهان را در معرض خطر قرار دهد. وی افزود: در حالی که سفرهای بین المللی با کاهش بی سابقه ای روبرو خواهد شد ، ممکن است جریان های توریستی به مناطق روستایی افزایش یابد که روند جدیدی را برای چند سال آینده تعیین می کند.
افت 70 درصدی مبتنی بر این فرض است که کشورها در ماه آگوست شروع به باز کردن مرزهای خود خواهند کرد. در حالی که کشورهای اروپایی در حال کاهش فشارهای قفل و آماده شدن برای بازگشایی مرزها برای تفرجگاه ها در تابستان امسال هستند ، سایر کشورها مشتاقند که ویروس هنوز تحت کنترل کامل قرار نگیرد.
در حالی که ممکن است مدتی طول بکشد تا گردشگری در مسیر برگشت قرار بگیرد ، رئیس آژانس سازمان ملل متحد اعلام کرد که ممکن است به زودی از بهبودی برخوردار شود.
همچنین در rt.com
غول مسافرتی TUI علیرغم کمک مالی دولت ، قصد دارد 8،000 شغل را به خدمت بگیرد
به دلیل شیوع تاج ویروس ، بخش گردشگری متحمل خسارات گسترده ای شده است که تقریباً تمام سفرهای جهانی را متوقف کرده است. در حالی که برخی از هواپیماهای هوایی دچار هجوم شدند ، برخی دیگر به همراه سازندگان هواپیما ده ها هزار نفر را به عنوان بخشی از برنامه های صرفه جویی در هزینه های خود برای زنده ماندن از بحران اخراج کردند. طبق شورای جهانگردی و جهانگردی (WTTC) ، صنعت جهانگردی 10.3 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی و 330 میلیون شغل در سراسر جهان را شامل می شود.
برای اطلاعات بیشتر در مورد اقتصاد و امور مالی ، به بخش تجارت RT مراجعه کنید